Ha ha ha!

Jaha, då får vi se om ni får något skoj i era inboxar, ha ha. Dessa mail kommer titt som tätt, men är bara tomma löften, (än så länge). Eftersom webbkameran är blockerad hos mig så känner jag mig trygg. *********************************** Jag skriver till dej för att jag placerade ett virus på Ƿorrsiten som du besökte. Mitt vίrus kom åt alla dina personuppgifter och slog på din kamera som spelade in din onani. Jag måste medge att du är pervers… Strax därefter kopierade mjukvaran dina kontaktlistor. Jag kommer att radera den röjande vίdeon och information om du betalar mej 2.000 EUR i Bitcoin. 2.000 EUR = 0.2222439 BTC Detta är adressen för betalning: 36qdCJvohfwGAKhE9rKGfmmchKYUEQbAbq Om du inte skickar betalningen inom 48 timmar, så kommer jag att skicka den här vίdeon till alla dina vänner och kollegor. Jag vet var du bor. Du har 48 timmar på dej att genomföra transaktionen efter att du öppnat mitt meddelande. Jag kommer att få veta när du läser meddelandet. Du behöver inte tala om att skickat pengarna till mej. Denna adress är kopplad till dej, mitt system kommer att radera allting automatiskt när din överföring är bekräftad.
*********************************************** Skicka 2.000 EUR – 0.2222439 BTC till denna adress omedelbart: 36qdCJvohfwGAKhE9rKGfmmchKYUEQbAbq (kopiera och klistra in det) *********************************************** 1 BTC = 9.020 EUR så skicka 0.2222439 BTC till angiven adress. Om du inte vet hur Bitcoin skickas, så googla det. Du kan kontakta polisen men det finns ingen där som kan hjälpa dej. Om du försöker lura mej, så kommer jag att se det direkt! Jag bor inte i ditt land. Så dom kan inte spåra min position. Inte ens om dom får 9 månader på sej. Adjö. Glöm inte skammen och om du ignorerar detta, kommer ditt liv att gå i kras. Anonym Hʌcker