Skytte VM

Nu har jag parkerat nära skjutbanan. Säkerhetsgenomgången är om en timme. Vi skjuter luftgevär 10m, och vapen får jag låna av klubben. Det ska bli kul att prova om det går att skjuta några 10.9:or. Dagens skjutning har lockat nära 90 deltagare. Jag hoppas jag kan hamna på den övre halvan av resultatlistan i alla fall i den hårda konkuransen. Önska mig lycka till!

Nu blir jag rik, igen :-)

Jag trodde att dessa mail hade ett bäst före datum, men nu dyker dom upp igen. Kul förstås, för jag har gjort mig av med alla tidigare pengar jag fått från avlidna släktingar.
****************
Uppmärksamhet,
Jag är Mr. Freddie Blay från Island, filialchef UTB Bank . vi har en avliden sen klient med samma efternamn och alla hans pappershandlingar som din anhöriga. han lämnade ett enormt öppningsbelopp hos banken $2.900.000.00, som inte har gjorts anspråk på. Jag kommer att ge dig alla detaljer så snart jag bekräftat ett positivt svar. Mr Freedie Blay. VD Bank UTB
**************
Som ni ser så finns det så många fel i meningsbyggnad, mm. Det är ett bra tecken på fejk.

JF 24cm

Förra veckan var jag och några goa vänner på Järflotta. En riktigt trevlig tur direkt efter jobbet. Vi kollade in kanonen från Batteri JF som finns kvar som byggnadsminne. Kolla i bif. länk där finns en del info om den stora kustarteleripjäsen. Järflotta – Wikipedia[https://sv.m.wikipedia.org/wiki/J%C3%A4rflotta] När vi kom tillbaka till Nynäshamn så hade vi ett bokat bord på Rotundan där vi avnjöt goda plankor.

Här har familjen Byström sitt krypin